Jobbar på brännan

Allmänt / Permalink / 1
Nu så, nu så har sommaren äntligen börjat! Dags att börja jobba på brännan.
Idag har jag fått massor med saker gjort, är skönt att ta en dag och bara göra saker som måste bli gjort. Läxor, köpa mascara, pincett, mer läxa, solning osv.klämmde även in ett biobesök nu på kvällen, bra dag helt enkelt Nu taggar jag springbreak och LAS VEGAS om 4 dagar!!!!
Cinderella

Allmänt / Permalink / 0
I lördag hämtade min IEC upp mig för att åka in till LA för att se cinderella filmen på en känd biograf som ligger på Hollywood blv. Det var sjukt kul, vi var en grupp på 15 st, kände bara en utav dem så fick mycket nya vänner :) först åt vi på Hard Rock Café och sedan blev det cinderella filmen som låg tvärs över gatan :) Det var en "special edition evening" som bestod av ett klipp från frozen som aldrig visats before. Och så lottade det ut klänningen som cinderella har på sig i filmen och även glasskorna:) allt som allt en helt underbar kväll som var över mina förväntningar :)  

2 svennar och en finne

Allmänt / Permalink / 0
I fredag hade vi RN svensk afton hemma hos Louise, hur mysigt som helst. Vi lagade svenska köttbullar och semlor till efterrätt! Det gick hem hos amrekanerna:)


Till top