Mellis tips!!!

Allmänt / Permalink / 0
Just nu ligger jag i sängen å kollar på Parneviks (bästa ever) och äter mellis. Måste bah säga Att jag gjorde värdens godaste mellis. Jag mixade jordgubbar, så att det blir en jordgubbssås så häller du det på grekisk yougurt! Himmelen så gott det är <3 måste vara söta färska jordgubbar :)
Peo chillar även här bredvid mig 


Beach soccer

Allmänt / Permalink / 0
I helgen hade vi en beach Soccer tunering. Det var lika roligt som set låter. På lördagen så var det väldigt kallt, och det började regna!!! Haha sen dagen man inte vill att det ska regna, regnar det på :P men det var kul för vi gjorde ett tält av filtar :P på söndagen så var det klarblå himmel och jag brände typ sönder mig, (ja,jag hade solkräm på mig) 
Fan vad jag älskar mitt fotbollslag här <3 kommer nog att sakna dem mest :,( 
Håret har sitt eget liv....
PROM!

Allmänt / Permalink / 1
PROM! åh herregud en av det bästa kvällarna på länge :) I år var PROM i universal studios. Asså inne inne i universal studios. det var kul när vi kom gående i finkläder mitt i smetan av UnivS haha alla kollade å bah "gosh you are beautiful!" till oss. Det är svårt att förklara hur vackert det var. När man kom in i området var det en röd matta in till själva lokalen. Man kände sig som en superstar :PDet fanns ett utomhus casinoi en gränd utanför lokalen.  De serverade mat och även dessert. Vi var där och dansade till midnatt sen åkte vi till afterPROM! skolan hade hyrt ut en hel biograf, det fanns gratis popcorn, gratis läsk, hur mycket mat som helst! frukost,tacos,hamburgare, bbq, pizza, kakor, glass, nästan allt du kan tänka dig! helt sjukt. de visade filmer i biosalongerna som hade justerbara stolar, så man kunde ligga ner och kolla på filmen. De visade Fast and furios 7, cop mall 2 och insurgent. och de hade även en magiker, photobooths, man kunde vinna priser, En student vann en BIL! hur sjukt är inte det?! allt som allt så var det väldigt roligt :) jag gick och la mig 7 på morgonen, vi kom hem ca 5.30 men jag kunde inte somna för att jag hade druckigt 10 koppar starbucks kaffe. 
 
Skolan la ca 60.000 dollar = ca 1 halv miljon! på PROM, helt sjukt! men det är en kväll jag alltid kommer att minnas <3
 
Har ni frågor, fråga på :)
Till top